BoerenRock & Roll
met Mooi Wark en de BoerenRockies
Zaterdag 14 mei

boerenrock
Mooi Wark & de BoerenRockies 

Een ding staat vast; Mooi Wark zal op zaterdagavond 14 mei zorgen voor een ‘Dampend Feessie’ tijdens het grootste BoerenRock feest in de regio! Idioot, Bokkie of een Geittie, Achter de Tent en natuurlijk In de Blote Kont. Dat de Drentse rockband Mooi Wark bekend is geworden met nummers met een knipoog weet heel Nederland inmiddels. Samen met de vier stoere bandleden van de BoerenRockies zullen zij de tent platspelen! Feest gegarandeerd!
Tent geopend vanaf: 20.00 uur 

mooiwark_web

DJ JEAN & MC Maron Hill 
THE PARTY ANIMALS
DJ FRANKY D
Zondag 15 mei

90s
Ben je klaar voor de vijfde editie van 90’s Meets NOW! tijdens het van SwietenFestival? Het beloofd een bijzondere editie te worden met maar liefst drie verschillende acts.
Natuurlijk is DJ Franky D er ook in 2016 bij! Hij zorgt wederom voor een fantastische start van het beste 90’s feest in de buurt! Beats gegarandeerd!
DJ-Jean-Maron-Hill
DJ Jean
Hij scoorde al megahits met nummers als ‘The Launch’, ‘Love Come Home’, ‘Lift Me Up, ‘Every Single Day’ en ‘Feel It’. Daarnaast produceerde hij meer dan 30 compilatie-albums, waarvan MADHOUSE de bekendste zijn. De tweede act staat op naam van DJ Jean. Een naam die onuitwisbare sporen heeft nagelaten in de hedendaagse (inter)nationale club scene. Gedurende zijn carrière werd DJ Jean overladen met diverse awards, waaronder de SENA Award en de SLAM!FM Oeuvre Award. Daarnaast ontving hij een award voor meest gedraaide club DJ op de Nederlandse radio en werd hij meerdere malen uitgeroepen tot beste club DJ. Laten we vooral ook niet vergeten dat hij nog steeds één van de meest geboekte DJ’s van Nederland ooit is!

Party-Animals-2015-01_522

The Party Animals
Welkom in de wereld van ‘Happy Hardcore’ Het dak gaat er gegarandeerd vanaf met The Party Animals op 15 mei!
Naast alle bekende Party Animals nummers zoals “Have You Ever Been Mellow”, “Aquarius” of “Used & Abused “, maakten zij met MC Remsy ook het bekende “Good To Go”! Ben jij erbij?

KolonieLoopFeest Maandag 16 mei

kolonieloopfeest

Jij sluit het Pinksterweekend toch ook af tijdens het KolonieLoopfeest?

Op maandag 16 mei is de derde KolonieLoop een feit! Deze recreatieve loop wordt georganiseerd voor alle enthousiaste, recreatieve lopers in Nederland die het UNESCO-genomineerde gebied willen ontdekken! Lopers kunnen zich inschrijven voor de 2,5 , 5 en 10 km via de KolonieLoop. Kinderen kunnen tevens deelnemen aan de KinderKolonieLoop op vrijdag 22 april.

De start- en finish vindt plaats op het festivalterrein. De feesttent is vanaf 15.00 uur de plek voor alle lopers en toeschouwers om na afloop van de KolonieLoop te proosten met een verkoelend drankje!

Tent geopend vanaf 11.00 uur