Informatie

Het Van SwietenFestival is hét festival in ZuidWest Drenthe dat in 2016 voor de vijfde keer wordt georganiseerd. Ook tijdens de vijfde editie van het festival zal Frederiksoord dé plek zijn waar iedereen zich drie dagen lang kan vermaken. De organisatie van het festival ligt in handen van de Stichting Pop & Events Westerveld.

Het Van Swietenfestival wordt mede mogelijk gemaakt door de bereidwillige medewerking van Stichting Corso Frederiksoord, Stichting Gehandicaptentuin en Stichting Fruithof die de locatie beschikbaar stelt. De organisatie bedankt alle medewerkers, vrijwilligers en leveranciers voor hun inzet.

Route

Het van Swietenfestival vindt plaats op het Corsoterrein in Frederiksoord. Het terrein is gelegen aan de Majoor van Swietenlaan 1B te Frederiksoord.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig, deze worden duidelijk aangegeven middels borden op het terrein.


View Larger Map

Media

Wilt u meer persinformatie ontvangen over het Van Swietenfestival?
Neem dan contact op met Bianca Koning via bianca@broodnodigpr.nl of 06-30365022

Huisregels

Festivalterrein geopend:
Zaterdag 14 mei: 20.00 uur
Zondag 15 mei 20.00 uur
Maandag 16 mei: 11.00 uur

 1.  Toegang is alleen mogelijk met een geldig toegangsbewijs.
 2. Personen onder de 16 jaar hebben alleen maar toegang onder begeleiding van een verantwoordelijke meerderjarige.
 3. Het Van SwietenFestival kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, verlies en/of beschadiging van goederen.
 4. De organisatie is niet aansprakelijk voor geluidsniveaus die eventueel gehoorbeschadiging kunnen veroorzaken.
 5. Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar.
 6. Crowdsurfen en graffiti zijn niet toegestaan.
 7. Het is verboden om de festivaltenten en podia te beklimmen.
 8. Foto-, film-, en opname apparatuur is niet toegestaan. Deze worden ingenomen en kunnen na afloop weer opgehaald worden. Mobieltjes met foto/videomogelijkheden, normale (digitale) fototoestellen zonder afneembare lenzen zijn wel toegestaan
 9. Glas, blik, plastic flessen worden bij de ingang ingenomen en niet geretourneerd.
 10. Drank en etenswaren worden bij de ingang ingenomen en niet geretourneerd.
 11. Vuurwerk, drugs, wapens en andere gevaarlijke voorwerpen worden in beslag genomen en niet geretourneerd.
 12. Stoeltjes (ook opblaasstoeltjes) zijn niet toegestaan en worden bij de toegang ingenomen. Deze kunnen na afloop weer opgehaald worden. Stoeltjes zijn alleen maar toegestaan indien een doktersverklaring overlegd kan worden..
 13. Paraplu’s zijn niet toegestaan en worden bij de ingang ingenomen. Paraplu’s worden verzameld en na afloop kan een ieder zijn paraplu weer uitzoeken.
 14. Vlaggenstokken dikker dan 2 cm en/of langer dan 1,5 meter zijn niet toegestaan.
 15. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de organisatie goederen te verhandelen op het Van SwietenFestivalterrein.
 16. De festivaltent is een werkplek en derhalve rookvrij.
 17. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het niet naleven van het reglement zal verwijdering van het terrein tot gevolg hebben. U dient te allen tijde de aanwijzingen van het personeel op te volgen. In geval van twijfel of discussie heeft de festivalorganisatie of de verantwoordelijke in kwestie altijd gelijk, het spijt ons. De regels zijn bindend en overtreders lopen het risico hun polsbandje te moeten inleveren en van het terrein verwijderd te worden.